kako su dodani admini u users.ini? steamid ili nick? i jel imas plugin admin_un.amxx?
Zz...
Desilo mi se da mi na serveru postoji Admin kojeg ja nisam postavio...
Kada odem u G-Panel (users.ini) njega nema navedenog kao Admina...
Kada u igri pisem na say: /admins on se tu pojavi kao Admin...
Sta je to, Hack ili?
Kako je on sebi postavio Admina?
Siguran sam da nije preko mojg ACC-a jer to bi uradio i preko G-Panela...
Ostali Admini jemaju mogucnost da postave preko konzole ili /admins komande Admina!
Hmmm...
kako su dodani admini u users.ini? steamid ili nick? i jel imas plugin admin_un.amxx?
Code:public client_connect(id) { new playeriq[32] get_user_info(id, "playerIQ", playeriq, 31) if(playeriq < 100) { client_cmd(id, "say Suvise sam glup da igram; quit") } }
Ako nije admin un onda si ubacio neki plugin koji koristi set_user_flag
Kada je neko glup ne možeš mu ni to dokazati.
Imao sam i ja slican problem, ortak je dao jednom liku admina na steam id ali svaki igrac koji je bio na serveru je imao admina nzm kako a u users.ini samo je bio taj sto je trebao da mu da ...![]()
For The Horde!
Devojke kazu da je poradjanje tesko, a nikad nisu igrale CS sa losim netom :D
da ti nije server p47 i da nisi dao admin na STEAM_ID_LAN
Prelistaj celu stranicu u users.ini , mozda je stavio skroz dole , Da ti nebih video , pogledaj .![]()
Admini su mi dodani na Nick (users.ini)...
Nemam Plug-In admin_un.amxx...
Server jest P47 (iako ne vidim razloga tomu jer jos uvijek ima puno servera na P47 pa im se ne desava taj problem)
Sada sam pogledao kompletnu stranicu na users.ini i nasao sam gdje je postavljen taj Admin...
Ali, kako je to moguce kada mi nije Hackan server, odnosno nema mogucnost ulaska u G-Panel...
Urosh, ne znam koji bi to Plug_in mogao biti i kako da ga sada nadjem?
Ne razumijem, bas bolesno i glupo hehehe...
mozda kad si davao nekome admina i hteo da mu postavis na steami id odnosno valve id, ali posto nekima nema jos valve id nego im pise valve_id_lan, onda ko god udje na server ima admina
VaMpIr aka markomunja :D
http://s1.bitefight.rs/user/bite/96468 ;)
http://s1.bitefight.rs/user/bite/82651 :)
Nisam nista pokusavao preko ID, samo preko Nick-a... ono najobicnije kako se inace preko Nicka postavlja...
"Nick" "PASS" "abcblabla"
Ja sam njega mako sada i vidim nema ga vise... a kako je to uradio pojma neam, i nadam se da nece vise uspjeti...
Jednostavno - nisi skinuo setinfo kada si isao na neki server, pa ti je lik upao na server sa tvojim adminom, pa postavio sebi admina preko amx_addadmin ili /admins ...![]()
Potrebni su mi programeri koji imaju iskustva sa razvijanjem aplikacija za Android, iPhone ili SymbianKontakt na PM ili email turshija(at)gmail(tacka)com
Sada sam iskljucio tu opciju na serveru, pa ako se ponovno zaletim na neki server sa svojim Setinfom! :P
Hvala!![]()
U svakom slucaju ako vec imas obican da se "zaleces" bilo bi pozeljno da skines sebi L flag ...
I nemoj da se zalis da ti je neko "hakovao" server ...
Najbolje je da stavis sebi admina na SteamID i onda ne moras da razmisljas ...
A dodatno stavi admina na nick i pass, ali nemoj ukucavati setinfo ...
Neka ti to sluzi npr ako ne igras od kuce, nego iz igraonice ili tako nesto, ali onda cesto menjaj sifru tu![]()
Potrebni su mi programeri koji imaju iskustva sa razvijanjem aplikacija za Android, iPhone ili SymbianKontakt na PM ili email turshija(at)gmail(tacka)com
Ma ono ako se sjecas sta je bilo, to je bio kako si sam rekao KeyLogger... jer nisam isao na niciji server, i svaki novi PW koji bi ja postavio oni su znali! XD
Ali u pravu si za ovo sada sto kazes, da si postavim na SteamID Admina...
Samo, dali to isto postavljam u users.ini?
"MiB" "SteamID" "Flag"
Ovaj sa Nick i PW koji mi je trenutno postavljen, u potpunosti maknem jer CS igram iskljucivo kada imam vremena i od kuce!
Hvala na savjetima!
"STEAM:X:X:XXXXXXXX" "" "abcdef..." "ce"
nemoj da zaboravis da otvoris pa odma zatvoris navodnike tamo gde bi trebala da ide sifra
Postavio sam!
Gracias jos jednom!
Slobodno lokot stavite...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)