Samo recimo ima li kakve veze kada recimo neki server ima 24+2 slota i neki 20+2 i ovaj od 24+2 nije pun ima oko 20 igraca a ovaj 20+2 je stalno pun hoce li biti prvi ovaj od 20+2 ili ovaj drugi zato sto ima vise slotova?nzm jesam li bio jasan xD
Dakle treba da se pojasni jedna stvar koja nikome nije jasna pa dovodi do pogresnih zakljcaka.
Ako recimo neko pogleda rang listu na gametracker.com videce recimo da KGB Alfa ima losiji rank od Balkan Ekspress ili SPIN Alfe dok na gametracker.rs KGB Alfa je ispred ovih, pa se mogu cuti price kako i to namerno radimo ili da ne valja rankovanje na gt.rs ali pogledajte malo grafikone posecenostio na gt.com i videcete da kgb alfa ima najravniji grafik ali ima caka zasto ima losiji rank a ovde cete saznati i zasto:
Caka je u tome sto se na gametracker.com gleda svih 32 slota a na gametracker.rs samo 30.
Ako vam je server 32 slota, pojavljuju se bugovi, puno izbacuje, gubi se C4 sa radara kad ga teror ispusti, gube se cak i saigraci sa radara, i pojavi se bug kad gledate spec jednog igraca sav je slogiran.
Dakle igra na ovakvom serveru je prosto nemoguca i meni licno nije jadno kako vlasnici servera koji imaju 32 max ne traze da se to spusti na 31 max (30+1) jer recimo dok je KGB Alfa bila 32 max bila je i prva u svetu, ali igraci na tom serveru ne mogu da igraju bez radara i server je zbog toga 31 max tako da na njega stane samo 30 igraca dok na ove 32 max servere stane 31 igrac (+1 za slot) pa zato imaju bolji rank sto je po meni glupo i nije fer.
Dosao sam do zakljucka da vecina servera zapravo zbog ovoga buga imaju 30+1 ali neki zbog ranka ne zele normalnu igru nego stave 32 max kako bi imali visi rank sto je po meni glupo.
E zato smo mi na gametracker.rs napravili da se gleda do max 30 igraca, dakle ako na serveru imate 31 ili 32 igraca nas GT ce to beleziti kao 30 i tako je napravljen balans i fer rankiranje i za servere koji hoce kvalitetnu igru na serveru a i za one koji jure rank i kod nas zaista najpopunjeniji server ima i najvisi rank. Nema lazi nema prevare.
Ako nesto nije jasno slobodno pitajte![]()
Samo recimo ima li kakve veze kada recimo neki server ima 24+2 slota i neki 20+2 i ovaj od 24+2 nije pun ima oko 20 igraca a ovaj 20+2 je stalno pun hoce li biti prvi ovaj od 20+2 ili ovaj drugi zato sto ima vise slotova?nzm jesam li bio jasan xD
Crna Gora^Gaming Public 1 - 217.26.212.28:28028
Crna Gora^Gaming DM - 217.26.212.28:28021
Crna Gora^Gaming Public 2 - 217.26.212.28:28028
Crna Gora^Gaming Surf Arena - 212.200.163.179:27095
Crna Gora^Gaming DeathRun - 212.200.163.179:27096
Crna Gora^Gaming HnS - 91.150.72.229:27048
Crna Gora^Gaming CW - 217.26.212.28:27002
Crna Gora^Gaming CS maps only - 217.26.212.28:27023 - Jedini server na Balkanu
Crna Gora^Gaming TeamSpeak - 217.26.212.10:8003
[URL="www.cg-gaming.me/forum"]
Slotove GT ne racuna u rankovanju ...
Znaci ako tvoj server ima vise igraca od tog drugog servera, tvoj ce imati bolji rank ...
Moze CW od 12 slotova biti jaci od Publica sa 32 slota, ako je taj public non stop prazan ...![]()
Potrebni su mi programeri koji imaju iskustva sa razvijanjem aplikacija za Android, iPhone ili SymbianKontakt na PM ili email turshija(at)gmail(tacka)com
Ma vi ste bogovi![]()
Moze li neko da mi objasni na osnovu cega se racunaju oni bodovi, i kako su tacno izracunanu i sta se sve broji u to?!
Vrlo jednostavno ...
Svakih pola sata se na trenutne poene dodaju novi na osnovu broja igraca na serveru, s tim sto sve iznad 30 igraca uzima jednako:
PHP Code:if ($players>30) $players=30;
$poeni += ($players/32);
Potrebni su mi programeri koji imaju iskustva sa razvijanjem aplikacija za Android, iPhone ili SymbianKontakt na PM ili email turshija(at)gmail(tacka)com
imam primedbu na jednom serveru koji nije s balkana evo IP:89.44.246.175:27015 nije nas server nego iz inostranstva 2 na ranku svetskog gametrackera.com
Obrisan![]()
nije mi jasno namestio sam server dodavao i gledaj sta mi izaslo http://www.gametracker.rs/index.php?...rs&dodao=5802#
zna neko kako da uklonim to i opet da stavim poz hvala u napred
Ajde za pocetak malo gledaj gde postujes i postuj pravila foruma ...
Kao drugo, napisi mi IP adresu tvog servera da vidimo u cemu je problem ...
Imas na glavnoj stranici OGROMNO dugme Dodaj, tu lepo upises IP adresu i port servera, kliknes na Dodaj i tvoj server se pojavi u onoj listi Upravo dodati serveri skroz dole desno ...
Edit: evo ti ga server dodat lepo:
http://www.gametracker.rs/index.php?...6.67.178:27026
posalji ticket na support
Game Arena Public - 217.26.212.53:27015
Game Arena DeathRun - 89.216.68.106:27016
Game Arena Forum - www.cs-gamearena.com
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)