Client login (Demo login )
 • Game Panel

  Click below for DEMO login and explore all of the options and possibilities of the most advanced Game Panel in the world. Our clients are amazed with all the possibilities our Game Panel offers.

  Demo login
 • Counter-Strike: Global Offensive !

  More and more players play CS:GO. You can order your CS:GO server here, location Serbia or Germany.

  Order
 • Facebook

  Visit our Facebook fan page, subscribe or get us 1000 new fans and win a free server subscription for one month!

  Official Facebook fan page

KGB Hosting Reseller

 

Sta je to reseller ?

Reseller je opcija preprodaje nasih game servera, za sve one koji zele da oprobaju da drze svoj host.

Za sada nudimo CS1.6, GTA: SAMP, MineCraft i Team Speak 3.

 

Koje su prednosti KGB Resellera u odnosu na sopstveno hostovanje dedicated servera ?

Kod neseg resellera ne razmisljate o troskovima za masinu, tekucim problemima sa napadima, exploitovima i slicno jer mi brinemo o svemu, podesavanja masina, update blanko instalacija game servera itd, vase je da nadjete kupce po aktuelnim dogovorenim minmalnim cenama.  

Takodje kod naseg resellera konacno imate priliku da ponudite i premium lokaciju u Srbiji kao i 6x free sms boost i free cw za 32 slot CS1.6 ukoliko vam ga klijent trazi.

 

Sta mi je potrebno da bih imao KGB Reseller ?

Potrebno je da imate funkcionalan web sajt sa order skriptom, ponudom igara sa cenama, game panel cete dobiti od nas, mi ga hostujemo, imate svoj panel direktno na nasem sajtu a za klijente dobijate poseban panel.

Sve sto je potrebno je da se javite na email [email protected] i da se dogovorite, uplatite 60 eur na vase stanje u kgb panelu i dobijate opciju reseller, client game panel i 12 slot free test server i 30% popusta na nase cene.

Takodje dobijate svoj dedicated IP.

Od pogodnosti koje mi dajemo nasim klijentima na resellere prenosimo free CW za 32 slot CS1.6 servere i popuste za placanja vise meseci unapred.

3 meseca unapred = 5% popusta, 6 meseci unapred = 10 % popusta, 12 meseci unapred = 15% popusta

 

Na koji nacin funkcionise naplata i placanje ?

Cim uplatite 60 eur na vase KGB stanje, taj novac koristite da dizete servere za pocetak sa 30% popusta na nase cene, kada to istrosite onda morate uplacivati nove iznose, mozete uplacivati male iznose koliko kosta novi server koji ste porucili a mozete opet uplatiti veci iznos pa da ste u pretplati, to vam je brzi nacin da dobijete server koji porucite. 

Za uplate mozete koristiti sve nase racune kao i skrill i paypal a mozete koristiti i svoje racune, ukoliko koristite nase racune, i na vasem stanju bude plusa, sto predstavlja vasu zaradu.

Ne postoji limit koliko servera mozete dici, koliko god prodate i ne postoji nikakva mesecna nadoknada osim za servere koje i vi sami naplatite ali praticemo i necemo dozvoliti da neko zavrsi na jedan ili dva servera u reselleru koji su zapravo njegovi community serveri.

 

Kakve su cene resellera i po kojim cenama mi mozemo da prodajemo ?

U startu dobijate 30% popusta na nase cene tako da na primer jedan cs1.6 server vas izadje oko 1075 din ili 9 eur a znate da je dogovorena cena minimalno 1400 din ili 12 eur te imate zaradu 325 din ili 3 eur po serveru. 

Preporucene prodajne cene za KGB Resellere (cene po kojima vi mozete da prodajete):

Lite CS 1.6 - 0.37 eur (43.75 din) slot ili vise. Minimalna Lite cena za 32 slot na gametracker.rs je 1400 din ili 12e - (KGB Hosting prodaje 0.4e slot)

Premium CS 1.6 - 0.52 eur (62.5 din) slot ili vise. Minimalna premium cena za 32 slot na gametracker.rs je 2000 din - (KGB Hosting prodaje 0.6e slot)

Lite GTA: San Andreas - 0.09 eur (10 din) slot ili vise. (KGB Hosting prodaje 0.1e slot)

MineCraft - 0.6 eur (72 din) slot ili vise. (KGB Hosting prodaje 0.625e slot)

TS3 - 0.35 eur (42 din) slot ili vise. (KGB Hosting prodaje 0.4e slot) - Ukoliko klijent vec ima game server onda se daje 50% popust na TS3

 

Ako vec imamo svoju masinu i klijente i odlucimo se za KGB Reseller da li moze da se prebaci gametracker.rs rank za nase klijente?

Da, rank mozemo prebaciti za vase stare servere.

 

Sta ako mi vec imamo servere kod KGB i odlucimo da predjemo na reseller da nam serveri budu jeftiniji ?

Ako imate vec neke servere kod nas oni moraju ostati u tom panelu i njih ne mozee prebaciti na reseller.

Ovo cemo pratiti pazljivo i kada vidimo da se ovo radi, suspendovacemo sve servere i ugasiti reseller pa vas molimo da postujete to od starta jer nece se isplatiti ukoliko budete zloupotrebljavali reseller.

 

Za vise pitanja o radu resellera pisite na mail [email protected]