Login za klijente (Demo login)
 • Game Panel

  Kliknite ispod za DEMO i istrazite sve napredne opcije naseg Game Panela koji je jedan od najnaprednijih na svetu. Nasi klijenti prezadovoljni su mogucnostima koje smo im spremili preko panela.

  Demo login
 • Counter-Strike: Global Offensive !

  Sve vise igraca igra CG:GO. Kod nas mozete poruciti CS:GO servere na lokacijama u Srbiji ili Nemackoj.

  Naruci
 • VPS Hosting

  Poceli smo Virtual Private Server (VPS) i Web Hosting u Nemackoj sa DDoS zastitom po povoljnim cenama. Klikni za vise informacija.

  EvoVPS
 • Facebook

  Posetite nasu Facebook stranicu, postanite fan ili dovedite 1000 fanova na stranicu i osvojite mesec dana gratis za svoj server.

  Zvanicna Facebook stranica

Uslovi prodaje

Uslovi plaćanja usluga KGB Hostinga putem platnih kartica

                                                                                            V1 od 15.05.2013.


Uslovi reklamacija – plaćanje, naknade, povraćaj novca i/ili robe 
U skladu sa politikom KGB Hostinga "10 dana rok za povrat novca", ukoliko je KGB imao problema u radu sa određenim serverskim računarima i usluge nisu mogle funkcionisati normalno, u obavezi je da klijentima koji su stupili u korisnički odnos pre manje od 10 dana povrati novac i prekine korisnički odnos ukoliko korisnik to zatraži. 
Uslov za povrat novca je da zaista postoji problem u funkcionisanju usluge KGB-a. Razlog ne može biti predomišljanje u vezi stupanja u korisnički odnos ili softverska greška klijenta.”
Ukoliko postoje uslovi za reklamaciju povraćaj sredstava vrši se isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja,što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.
 
Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju:
U ime PREDUZEĆA. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Ukoliko se odlučite da korišćenje naših online usluga, najvažnije je znati da kupovinu na našem web sajtu obavljate na siguran način, bez ikakvog rizika za Vas i bez mogućnosti zloupotrebe podataka i Vaše platne kartice. 
U našoj prodavnici koristimo najsavremeniju sigurnu uslugu automatske autorizacije.

Opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji:
Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka preduzeće KGB Hostind, niti eMS d.o.o. koji omogućava prihvat platnih kartica u ime i za račun preduzeća KGB Hostinga, nema pristupa podacima sa Vaše platne kartice.
 
eMS
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola I PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni process naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.