Login za klijente (Demo login)
 • Game Panel

  Kliknite ispod za DEMO i istrazite sve napredne opcije naseg Game Panela koji je jedan od najnaprednijih na svetu. Nasi klijenti prezadovoljni su mogucnostima koje smo im spremili preko panela.

  Demo login
 • Counter-Strike: Global Offensive !

  Sve vise igraca igra CG:GO. Kod nas mozete poruciti CS:GO servere na lokacijama u Srbiji ili Nemackoj.

  Naruci
 • VPS Hosting

  Poceli smo Virtual Private Server (VPS) i Web Hosting u Nemackoj sa DDoS zastitom po povoljnim cenama. Klikni za vise informacija.

  EvoVPS
 • Facebook

  Posetite nasu Facebook stranicu, postanite fan ili dovedite 1000 fanova na stranicu i osvojite mesec dana gratis za svoj server.

  Zvanicna Facebook stranica

Zasto odabrati nas ?

Novi ste u gaming svetu? Ne poznajete game hostere na Balkanu? Ovde cete nauciti zasto na Balkanu postoji samo jedan pravi Game hosting!

 1. Kada pravite svoj server ili zajednicu, vi zelite da vas server radi stabilno i da ce vas server postojati i posle nekoliko godina. Za to vam je potreban stabilan game hosting. Kvalitet KGB Hostinga se najbolje ogleda u broju top rank servera koje hostujemo:
  1. Na gametracker.rs od prvih 40 servera, mi hostujemo cak 22 servera, drugi hosteri sa Balkana nemaju tu servere, ostalo su sve stranci ;)
  2. Na svetskoj sceni, gametracker.com u prvih 40 servera KGB Hosting hostuje cak 8 servera, ni jedan Balkanski hoster nema server tu, cak i od ostalih stranih servera sve su razliciti hosteri, dakle KGB Hosting i u celom svetu ima najvise top rank servera kao pojedinacan hoster!
 2. Mi postojimo vec 6 godina, nikada nismo stedeli na novoj opremi, tako da smo u 6 godina rada vec tri puta zamenili kompletan hardver, cim se pojavi neki problem sa masinom mi je menjamo, tako da kod nas necete dugo cekati na eventualno resenje problema sa masinom koji su veoma retki! Mi pratimo zauzece masina i cim se primeti da je neka prepuna to se resava. Mi imamo kapacitet da to resimo za razliku od ostalih koji imaju 1 ili 2 masine mi imamo preko 70 veoma jakih masina pa imamo i mesta i mogucnosti da resavamo probleme. Na kraju, iskustva nasih klijenata govore sve. Mnogi su uz nas godinama. Neki su odlazili zbog cene i vracali se na nas kvalitet i stabilnost.
 3. Veoma bitna stavka za stabilnost rada vaseg servera je mogucnost za borbu protiv DDoS napada koji su ove godine postali sastavni deo gaminga. KGB Hosting od Novembra 2013 godine moze slobodno da tvrdi da je jedini game hosting na Balkanu koji zapravo ima pravu ddos zastitu tako da na nasoj Premium lokaciji u Srbiji ste totalno sigurni od svih DDoS napada. Lite lokacija Nemacka je duplo jeftinija od premium lokacije jer tu je ddos zastita ogranicena i neki skuplji napadi mogu proci ali to je retko.
 4. Nasa podrska je takodje jedinstvena, kod bilo kojeg hostinga naici cete na zatvorena vrata za vecinu vasih zahteva ali kod nas to nije slucaj, ukoliko ste ljubazni i obracate nam se sa postovanjem, nacici cete na isto tako ljubaznu podrsku koja ce vam izaci u susret koliko kod je u nasoj moci! Kod nas podrsku ne rade deca vec stariji od 25, 30 i vise godina, ljudi sa mnogo iskustva i volje da pomognu. Oni su resili oko 190.000 tiketa u preko 20.000 servera koliko je proslo kroz nas hosting za 6 godina.
 5. Nas forum je takodje jedinstven, imamo preko 30.000 korisnika, forum je podeljen u vise sekcija, na njemu mozete naci dobre susede u nasim klijentima koji ce vam pomoci tamo gde ni podrska ne moze. More tutorijala kao i dobrog druzenja takodje su odlika naseg foruma koji je najstariji i prvi game hosting support forum na Balkanu. Naravno, kada uporedite forume drugih videcete samo pokusaj kopije naseg foruma.
 6. Kvalitet opravdava i cenu koja je kod nas zapravo pogodnost od juna 2013. Za svoj novac, kod nas cete zaista dobiti najvise, postoje hosteri koji imaju nesto nizu cenu od nas po slotu, ali kada sve saberete, nase cene ne moze niko da stigne.

  Sta to vi dobijate kod nas:

  • Uz svaki CS 1.6 32 slot server mozete traziti od podrske i FDL.
  • Kod nas cete dobiti po jedan free gametracker.rs boost na svakih 5 dana, dakle 6 free boostova mesecno za svaki server, kod drugih hostinga tih 6 boostova morate platiti 7.2 eur za svaki server (samo za CS 1.6)
  • Kod nas cete za servere od 32 slota dobiti free FDL koji je takodje zasticen DDoS zastitom
  • Nasa premium lokacija Srbija je jedinstvena, svi igraci iz Srbije igraju preko lokalnog linka koji imamo samo mi i ping je 5-15, takodje rumuni, bugari i madjari ce na toj lokaciji imati oko 25 ping, dok za vecinu iz Bosne, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore je bolji izbor lite lokacija Nemacka
  • Mi smo licencirani Team Speak 3 hoster tako da kod nas uz game server mozete dobiti i 50% popusta na TS3 server koji je takodje zasticen od DDoS napada i ne postoji opasnost da nam ga ugase jer imamo placenu licencu!
 7. Nasi CS1.6 serveri dolaze uz siroku ponudu od preko 20 modova koje mozete menjati na klik preko game panela. Click Screenshot